Nytt läggtidsrekord

För ett tag sedan jublade jag över att vi lagt Ava 21.25. Sen gick det… äh, sämre… i ett par dagar. Igår somnade hon 20.30 och sov till 7 i morse! Hon vaknade visserligen ett par gånger i tät följd kring midnatt, men då la jag in henne i vår säng och då sov hon som en stock. Helt okej, jag hade inte ens hunnit somna då, så det var inte särskilt jobbigt att gå upp.

Nu tupplurar hon igen, somnade 9.30. Hon är verkligen inte vaken länge på morgonen, tydligen inte ens när hon sovit länge. Sen kan hon vara vaken mycket längre i sträck. Igår sov hon ingenting efter förmiddagsluren utan höll sig vaken i ca 8 timmar tills hon lade sig. Undrar om det är det som gäller, att hindra henne från att sova eftermiddag..? Vore bra om hon kunde somna tidigt OCH ta förmiddagslur och eftermiddagslur. Får se hur det blir…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.