Hoppa till innehåll

2 x öppna förskolan

Nu har vi varit på öppna förskolan två dagar i rad, vilket inte är illa med tanke på att vi knappt varit där alls hittills… Fast det var visserligen bara igår vi gick dit som vanligt, men då råkade jag se att det skulle vara förskoleinfo (info om den vanliga förskoleverksamheten i kommunen alltså) idag och gick dit igen.

Jösses, vad stor Ava har blivit. Hon verkar trivas som fisken i vattnet bland alla människor och ger sig gärna ut på upptäcktsfärd. Idag satt hon hela tiden långt bort från mig och pysslade på egen hand. Ibland fick jag hämta henne när hon var på väg att krypa ut i köket.

Hon kryper en massa! Riktigt snyggt också. Trodde knappt att hon någonsin skulle göra det. Hon varvar fortfarande med att åla en hel del också, framför allt när hon bär med sig saker.

Och så reser hon sig en massa. Hon lär sig att resa sig mot nya saker varje dag. På öppna förskolan idag reste hon sig upp mot en alldeles lagom hög bollbanegrej som dessutom hade roliga knappar på ovansidan. Dem stod hon och bankade på så att grejen började spela en glad melodi och hon började stuffa – ja, det här var alltså samtidigt som den stackars barnomsorgsansvariga kvinnan försökte berätta för oss hur allt funkar… Hon var väldigt söt när hon dansade, lite som den där bäbisen ni kanske sett på YouTube? Den här, alltså.

Har lite svårt att smälta att hon har blivit så himla stor och kompetent. :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *