Hoppa till innehåll

Bantad Google Reader

Jag har inte använt min Google Reader på mycket länge. I stället har jag använt bokmärken eller skrivit in adressen till bloggar jag vill kolla till. Anledningen är förstås att jag alltid haft alldeles för mycket i Google Reader. 1000+ olästa inlägg (den slutar räkna efter det, så det är nog mycket mer) från mina 350+ prenumerationer har varit mer regel än undantag. Just nu läser jag knappt bloggar, men ibland kollar jag till vänner och jag surfar för tillfället runt på sömmerskebloggar som jag vill beställa kläder till Ava från.

Nu var jag lite drastisk och gjorde en rejäl uppröjning i Google Reader. För säkerhets skull exporterade jag alla mina prenumerationer först och importerade i en annan webbaserad läsare, som jag aldrig lär besöka, men nu har jag dem kvar i alla fall. Nu prenumererar jag på 23 bloggar i Google Reader, de flesta väldigt lågaktiva. 0 olästa inlägg. Känns skönt. Nu kanske jag rentav kommer använda den…

2 kommentarer

  1. Jag har funderat på att göra en motsvarande övning, men samtidigt tycker jag att jag faktiskt läser de flöden som finns där. Eller tja, läser och läser. Jag läser rubrikerna och klickar ibland vidare till något, men det är så jag läser nyheter numer.

  2. Jo, så var det för mig också tidigare och då kändes det mer ok att ha så många prenumerationer. Men när följden blir att man i stället använder primitiva bokmärken och lägger onödig tid på att kolla om det kommit något nytt är det nog dags att inse att det blivit för mycket i Readern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *