Finfin vinst från Ecokid

Under julen fick jag ett överraskande mail med en rabattkod på 2000 kr att använda hos Ecokid. Det framgick inte riktigt hur jag förtjänat den, även om det lät vagt bekant att jag tävlat om en sådan vinst. Till slut insåg jag att det måste ha varit tävlingen hos Semper där man skulle föreslå en ny barnmatsrätt. Kul, extra kul eftersom jag förstås föreslog något veganskt och det tydligen gick hem hos juryn. Det är meningen att besökarna ska rösta fram det bästa av de tre vinnarna varje månad, men det är fortfarande oktobers vinnare som ligger ute nu, så något verkar ha gått snett. Jag har ju inte fått något egentligt vinnarmail heller, om det inte försvunnit i skräpposten förstås.

Det var hur som helst en väldigt rolig vinst! Inte minst med tanke på att jag beställde under rean, så jag fick betydligt mer än jag skulle fått till ordinarie priser. Jag tog mest kläder i större storlekar, eftersom Ava har mer än nog i de storlekar hon använder nu. Här är en bild på allt:

Tävlingsvinst från Ecokid

Kvaliteten känns jättebra och jag är väldigt nöjd, även om jag brukar köpa lite mer färgglada kläder i vanliga fall. Mest förtjust blev jag i plaggen från Serendipity:

Serendipity

Serendipity

Köpte rosa plyschbyxor i två storlekar och randiga överdelar till. Ett par av de rosa byxorna samt den rosarandiga tröjan kan Ava ha nu, resten får vänta lite.

Kläderna från Green Cotton hade fånigt nog olika etiketter för “Boy” och “Girl”. Varför måste de göra så? Urtrist, tycker jag. Ava fick flera tröjor som tydligen är för pojkar.

Boy | Girl

Den rosalila dressen med roliga hus är en pyjamas och den kan hon ha nu, även om den är lite stor. Jag tog även en ljusblå pyjamas med tassavtryck som nästan var i minsta laget redan, tajt om armarna och med pyttelitet hål för huvudet. Jag brukar låta henne ha ganska stora kläder i vanliga fall så hon kan använda dem länge. Den rosarandiga tröjan är t.ex. i storlek 92/2 år, men jag tycker att den är lagom att börja använda nu när hon är 14 månader (ok, blir i övermorgon). Men så är den förstås ganska smal också.

Väldigt rolig vinst, som sagt! Går jag till final och vinner den kan jag kamma hem ännu mer Ecokid-kläder och det skulle jag inte ha något emot! Men det går ju inte att rösta på novemberbidragen, så jag kan tyvärr inte be er hjälpa mig…

2 kommentarer

  1. grattis till vinsten! Mycket fina kläder, speciellt hus-mönstret! Hojta när man kan rösta på ditt bidrag!

    Svara

  2. Nu är tävlingen avgjord trots att det inte gått att rösta på annat än oktobers bidrag… Jag vann inte slutfinalen, men nu vet jag i alla fall att det var mitt förslag “falafel med couscous och mild ajvar relish” som vann novembers deltävling (ja, man kunde skicka flera bidrag och jag skickade två).

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *