Hoppa till innehåll

Febernatt

Ava har ju också varit förkyld och precis som jag blev hon också plötsligt sämre. Hon kändes varm igår kväll, men somnade ändå bra och sov ända tills vi också gick och lade oss. Då bröt helvetet lös… Hon var jättevarm och trött, men kunde inte sova utan bara skrek och grät, vad vi än gjorde. Inte mycket sömn inatt alltså, hon sov väl någon liten skvätt här och där, men inte så mycket sammanhängande.

För att se det hela från den ljusa sidan är vi väldigt lyckligt lottade i och med att det här händer först nu. Hon är 15 månader gammal och det är första gången hon har feber som inte är en reaktion på vaccinering! Och då har vi vuxna ändå varit sjuka flera gånger, medan hon på sin höjd varit lite snorig vid något tillfälle.

Idag känns hon fortfarande lite varm, snorar rejält, har dålig aptit och ser mosig ut. Ändå är hon vid gott humör och det är ju skönt. Hoppas hon blir frisk snart. Det skulle vara trevligt att få gå till öppna förskolan med henne en gång till innan jag börjar jobba.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *