Hoppa till innehåll

Vår himmelska helg

Idag är jag hemma sjuk. Dagisbacillerna har fångat mig också… har känt mig begynnande förkyld ända sedan jag var hemma med Ava i början av förra veckan. Jag sov till ett eller så… det hör inte till vanligheterna. Planen är att jag ska orka hämta Ava på dagis sen…

Vi hade en riktigt bra helg i alla fall! I lördags var Karin och Henrik här på middag. Vi åt palak channa (receptet är sedan länge på väg ut på Veganena… en nyfunnen favorit!) och till efterrätt Coconut Key Lime Pie i en vegansk och förhållandevis nyttig tappning. Ava fick en stekpanna fylld med plastgrönsaker m.m. av K&H och den blev en stor hit! Hon hade jättekul med gästerna och vi hade en riktigt bra kväll. Sent samma kväll kom mina föräldrar för att stanna till måndagen.

På söndagen hade Ava en heldag med mormor och morfar. De hade med sig min gamla gunghäst och gissa om hon blev stormförtjust!

Kvällen blev det lyxigaste vi varit med om på länge, eftersom vi för första gången provade att ha barnvakt över läggningen och det funkade jättebra. Jag och Jonas inledde kvällen i baren på Bergakungen och såg sedan Inception i VIP-salongen. Filmen var cool, men jag vet inte om jag kommer att välja VIP igen, trots att man fick Very Important Popcorn…

Efter filmen åt vi lyxig veganmeny på Heaven 23 högst upp i Gothia Towers med finfin utsikt. Alla rätter var goda, men huvudrätten (se nedan) var löjligt god och vi blev såååå nöjda!

Barnfri kvällBarnfri kväll
Drinkar i biobaren + mumsig huvudrätt på Heaven 23

» Fler bilder från bio och restaurang

3 kommentarer

  1. Linnéa Linnéa

    Fy vad trist att vi inte kunde komma! Och när vi får lotten lär helgerna behövas för att röja bort allt ogräs och gräva upp jorden. Men sen vill vi komma ut till er!
    Det låter som att ni hade en fantastisk kväll på Heaven och Bergakungen. Bra att veta att Heaven är bra på vegomat! Jag rekommenderar verkligen att ni prövar Wasa Allé någon gång när ni vill slå på stort, godaste maten jag någonsin ätit, och jättebra på att anpassa sig till önskemål.

  2. men jag fick ju inga linser! skandal! men visst var det gott.
    nästa gång gör jag som ni o ringer o förbeställer för VIPbehandling :o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *