Appar till Android

Häftiga appar finns det gott om, trots att man i Sverige för tillfället inte kommer åt betalapplikationer utan att roota sin telefon, vilket jag inte gjort. Man kommer ändå åt en del betalappar på SlideME, fast jag har inte testat att köpa någon ännu.

Här är några bra appar:

Barcode Scanner
Först och främst en väldigt nyttig app som är ett måste när man hittar appar på webben, för att enkelt installera dem genom att scanna en QR-kod.

WordPress
Funkar fint, men bildhanteringen är väldigt begränsad. Jag skulle vilja välja inställningar per bild, men i stället får jag välja inställning för hela bloggen i vilken storlek bilden ska publiceras, om den ska länkas till fullstorlek och om den ska placeras före eller efter texten. Jag har också lite problem med geotaggningen, ibland taggas inlägget som postat här hemma fast jag är ute någonstans. Hur som helst känns det riktigt fräsigt att kunna mobilblogga med bilder och allt. Vill man göra mer avancerade inställningar funkar det bra att använda vanliga webb-wordpress i browsern också, det blir lite pilligare bara.

GalleryMap
Visar på kartan var dina bilder i telefonen är tagna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.