NaNoWriMo 2010!

Det har gått segt med skrivandet på sistone. Nu ska jag försöka lägga allt annat åt sidan och hårdsatsa under november. Jag har klarat NaNoWriMo förut, då med oceaner av tid jämfört med i årets livssituation, men ett rejält försök är värt mycket oavsett om jag går i mål eller inte. Här kommer man att kunna följa mig och mitt nya barnboksprojekt.

En kommentar

  1. Har faktiskt också allvarligt övervägt att delta i år, om det inte går så att jag börjar jobba. Tidigare år har det känts som en utopi att klämma in ett projekt av det här slaget i en månad när jag har händerna överfulla med att överleva och sköta nödvändiga åtaganden.
    Fast om jag deltar kommer jag att fuska så pass att jag fortsätter på en redan påbörjad text. Min målsättning är i första hand att se till att det händer saker med den texten, inte att spela enligt reglerna. Det är ju trots allt ingen tävling. :)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.