Nästan automatisk textgenerering

Jag använder SwiftKey på min Nexus One. Det är ett tangentbord som ger väldigt bra automatiska ordförslag. Så fort man trycker en bokstav kommer det upp några förslag på ord man kan trycka på för att välja. Den lär sig av vad man brukar skriva och har även gått igenom gamla SMS för att lära sig textmönster.

En typiskt fånig men rolig sysselsättning är att sitta och trycka på förslagen enligt ett förutbestämt mönster, alltså utan att se till att orden på något sätt passar ihop, och se vad det blir. Till exempel så här:

Jag älskar dig. Du kan även begära ersättning via webplatsen forsakringskassan.se. / Mvh Försäkringskassan. Jag har inte varit så mycket. Det finns en massa annat, och då. Det finns en massa annat, och då. Men jag har en liten bit. Det var en av mina vänner. Jag har inte varit så mycket. Jag är inte så bra som helst, och jag är en av mina bästa vänner, jag har en del av den nya influensan, så jag har ju inte in. Det var inte så bra som helst, och jag är en av mina bästa vänner, jag har en del av den nya influensan, och jag ska göra det. Det finns ingen artikel om hur du kan lägga till varandra. Vi har inte varit där. Men det finns en del av en annan sak. I dag är det ju inte vara så. Men jag är en av mina favoriter är det inte är det bara är en bra dag, men nu är jag hemma hos mig, och jag är en av mina bästa vänner, jag har en aning om vad som händer.

Tack så hemskt att jag är inte det, så det blir. Det var lyxigt att du ska få ett bra jobb, men det är ju inte så mycket. Jag har inte varit så mycket. Jag har en aning om hur det blir en lugn takt med att jag kommer efter att ha en bra dag, men nu är jag hemma hos mig, men nu är jag hemma hos oss, men jag är så mycket att skriva. Men det var så trött så ska det gå när det kommer till att göra en liten promenad, det har inte gjort något fel med en liten promenad, men det är ju inte så mycket att skriva. Det är inte det. Det var en gang, men jag tror att jag är en del i det här med att vi inte har något emot att se på film, som jag inte är ensam hemma och har inte gjort så att man inte har en liten stund, sen så har jag varit i skolan, så jag kan få en bra helg.

Kul, som sagt, men dessutom är tangentbordet riktigt trevligt att skriva med. En liten nackdel är att åäö inte har egna tangenter, men skriver man i stället aao och ordet finns inlagt i ordlistan kommer det ändå upp som förslag, så det stör inte så mycket som man skulle kunna tro. Ska man skriva något konstigt med åäö är det bara att hålla inne a eller o, så får man upp alternativ, så det är inte oändligt jobbigt då heller. Så den enda riktiga nackdelen är väl egentligen att jag tycker att originaltangentbordet är snyggare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.