Hoppa till innehåll

Måndag i Mölndal

I måndags hade dagis stängt och jag tog en semesterdag för att vara med Ava. Vi tog bilen till Mölndal och hälsade på mammalediga Lisa och hennes söte son. Där lunchade vi, tog en promenad medan barnen sov i vagnarna, fikade, gungade bäbis i sån där babysitterstol (jättekul, tyckte Ava) och plockade fram alla glasburkar ur Lisas köksskåp för att koka soppa och kaffe i dem (viktigt att blåsa, det blir varmt!).

Promenad i Mölndal
Promenad i Mölndal

Ava kokar soppa hos Lisa
Ava kokar soppa

Mysigt. Och sjukt häftigt att jag kunde ta bilen och sticka iväg sådär alldeles själv. Astrid var snäll den här gången och guidade mig alldeles rätt, även om hon fick hicka precis när jag svängde av motorvägen, men lyckligtvis kom jag rätt ändå…

En kommentar

  1. Vad mysigt det var! Och jag är så impad, inte bara av bilkörandet, utan även av att du vågar köra till ställen du aldrig varit innan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *