Hoppa till innehåll

Ava 2 år

För 2 år sedan:

Ava och mamma

För 1 år sedan:

Ava fyller 1 år

Igår:

Avas 2-årskalas

Idag blev min lilla älskling 2 år gammal. Igår hade vi kalas med mormor, morfar, farmor, farfar och faster på besök.

Mormor och morfar kom redan i fredags vid tretiden (jag jobbade halvdag pga dag före helgdag!) och var barnvakter när jag och Jonas åkte in till stan och såg Sunset Boulevard på Göteborgsoperan – maffigt! En mycket snygg föreställning och barnvaktandet gick utmärkt trots att det innefattade läggning, skönt!

Igår anslöt farmor, farfar och för några timmar även faster Emma och det blev tårta och kalas med en herrans massa paket. Ava har haft en fantastisk helg med idel succéer. Hon har fått både nya och gamla (dvs som jag hade när jag var liten) presenter: en jättefin sprillans ny trehjuling (att växa i, det är ett par centimeter kvar för att hon ska nå pedalerna), min gamla dockvagn med nytt bäddset, ny babydocka som man kan bada med + en uppsättning kläder, mitt gamla dockskåp + lite nya möbler, ett lotto-spel, ett trebitars ord-och-bildpussel, en superfin hemstickad klänning (att växa i) med strumpbyxor till, samt ett kök med spis och diskho + eventuellt något jag glömt. Hon hade jätteroligt med att öppna alla paketen igår och alla presenterna blev mycket omtyckta. Köket fick hon inte förrän idag på den riktiga födelsedagen, vi byggde ihop det igår kväll när hon somnat och så väntade det på henne när vi kom ner i morse.

Vi har även haft bra väder och varit ute och promenerat medan Ava sovit lunch i vagnen både idag och igår. Ava har varit på strålande humör och skrattat och busat och lekt och lagat soppa till alla och promenerat med sin bäbis i vagnen och pratat massor.

» Fler bilder

3 kommentarer

  1. Åh vad mysigt ni verkar ha haft. Ser nästan ut som julafton på bilden. :) Hon ser superfin och glad ut!
    Tänk vad tiden går!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *