Malmö

Nu är jag i Malmö för att gå på Øredev! Jag jobbade lite kortare dag idag, så att jag kunde ta ett skapligt tidigt tåg och vara framme i någorlunda vettig tid för att äta middag. Tåget var trångt och långt ifrån alla platser erbjöd möjlighet att ställa upp datorn, men jag hade i alla fall ett litet fånigt bord och lyckades skriva 2278 ord (NaNoWriMo)! Men jag ligger fortfarande rysligt mycket back efter helgens fyra skrivlösa dagar.

Bland det första jag såg när jag klev ut från centralstationen var en stor Øredev-banner. Det kändes ju väldigt passande.

Malmö är ju känt som en veganvänlig stad, men när jag bad om havremjölk till hotellfrukosten fick jag nej! Det var nytt, brukar aldrig vara något problem. Men hotellet är mindre än jag föreställde mig och jag borde förstås ha ringt i förväg.

Hur som helst, jag hann precis gå en sväng på Astrid och aporna innan de stängde. Jösses, vad jag är impad! Det var så stort och fint och de hade så sjuukt mycket grejer! Frustrerande att inte kunna köpa på sig av alla spännande kyl- och frysvaror. Det blev majsmjölk till frukosten imorgon (tänkte jag skulle testa något nytt), pålägg, godis, m.m.

Middagen åt jag på New York Pizza, granne med Astrid och aporna. Mycket fin veganpizza med mycket ost, som dock var lite smaklös och grynig. Men det är ju bättre än att den är äcklig, vilket jag inte sällan råkat ut för med annan veganost…

Nu sitter jag på hotellet och surfar via min Nexus One. Hotellets trådlösa nät kostade 125 kr att använda på rummet, så jag tänkte att 3G fick duga. Datorns 3G var dock knackigt, men mobilens funkar klockrent. Jag har haft mycket nytta av nexusen idag, har t.ex. kollat kartor i den för att hitta.

Nu ska jag strax gå och lägga mig! Hoppas på en mycket god och ostörd nattsömn (håller tummarna hårt!)! Imorgon ska jag gå på en herrans massa seminarier!

3 kommentarer

    1. Åh, jag skulle vilja! Den restaurangen står högt på önskelistan, men det finns inte tid den här gången. Hoppas komma till Malmö snart igen och ha lite mer tid.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.