Nyköpingsdagar och Stockholmsdejt

Det blev ett litet julfirande i Nyköping också. I tisdags åkte vi dit och efter middagen blev det julfika och julklappsutdelning.

I onsdags åkte jag och Jonas till Stockholm och lämnade Ava i Nyköping. Vi var borta hela dagen, från förmiddag till niotiden på kvällen. Overkligt att vara på tu man hand så länge. :) Vi sushilunchade med Emma i Upplands Väsby, The Social Network (Jonas hade fått biocheckar från jobbet) på Rigoletto på Kungsgatan och åt middag på Jebena, som ligger nere i tunnelbanestationen Rådhuset. Jebena var en mycket speciell upplevelse. Vi fick in ett stort fat med injera (syrat bröd som liknar pannkakor) och olika röror ovanpå. Inga bestick. Gott och kladdigt!

Eritreanskt restaurangbesök
Besök på Jebena

I torsdags kom John och alla barnen på besök och det vankades hemgjord pizza, familjens specialitet. Gott och roligt, särskilt roligt att Ava tyckte det var så roligt att träffa alla kusinerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.