Sushifredag

Idag har jag ätit sushi. Två gånger. Jag tror att sushi och yoga ska bli mitt nya liv.

image

image

Det som är extra bra är att jag hittade Oishii sushibar, att den ligger nära jobbet och att deras sushi verkligen var oishii, dvs jättegod. Koll på veganism hade de också. Jag sa att jag ville ha vegetarisk sushi. Ok med omelett?, frågade de. Nej tack, sa jag. Aha, vegan alltså, sa de. Just precis. Och sen berättade de att det var fiskbuljong i soppan, som jag följaktligen inte ville ha. Jag måste nog glömma matlådan oftare i fortsättningen. 9 bitar god sushi för 61 kr var väl inte så farligt heller?

På kvällen blev det sushi igen, på Slimfood i Nordstan. Fint med te till, men Oishii-sushin var faktiskt godare.

3 tankar på “Sushifredag”

  1. oj sushi.. jag har inte vågat testa det sen jag blev vegan, är rädd att skillnaden ska bli för stor o att jag ska bli besviken. eller att betala dyrt för lite sladdrig tång o ris.
    men du ger mig hopp nu! :o)

  2. Jag har ju inte riktigt koll på vad du missar, eftersom jag aldrig provat djursushi, men växtsushi är verkligen gott, i alla fall när man lärt sig uppskatta tillbehören, vilket tog ett bra tag för mig.

  3. Åååå, vi skulle haft sushi i lördags men favvostället var stängt. De har väl flytt den svenska vintern gissar jag. Surt att upptäcka när man slitit på jobbet en lördag och hela tiden tröstat sig med att dagen trots allt kommer att sluta med sushi… (Och nej, vi äter inte heller sliskfisk utan bara vegetarisk – avocado är bäst!! :) )

Lämna en kommentar