Hoppa till innehåll

Grid-It i nya handväskan

Min kära gamla bruna väska har blivit minst sagt sunkig efter nästan fyra års trogen tjänst (jag vet hur länge jag haft den eftersom jag bloggade om när jag köpte den). Det bruna ramlar av, kolla:

Jag har letat efter en värdig ersättare ganska länge utan resultat. Varför ska det vara så hopplöst? Det är som alltid när jag ska köpa en ersättare till en älskad gammal pryl, jag letar efter en likadan fast fräsch. Och det finns inte. Men med tanke på hur bra den bruna väskan är tycker jag det är riktigt konstigt att det inte finns några likvärdiga i butikerna. Den har tre stora fack som alla är lättillgängliga (mittenfacket stängs med dragkedja och de andra med en knapp i mitten så att man kan sticka ner handen även när det är stängt). Supersmidigt att hålla ordning när man har ett primärfack med saker man behöver ofta, ett sekundärfack med saker man behöver sällan och ett övrigtfack där man kan få ner i stort sett vad som helst. För den här väskan rymmer verkligen otroligt mycket med tanke på att den dessutom är förhållandevis nätt.

Men alla lagom stora väskor i affärerna har ett stort fack. Dessutom ska de tydligen gärna ha krångliga spännen eller löjliga tofsar eller se allmänt säckiga ut. Alternativt bestå av likdelar och det går ju fetbort. Så det har verkligen inte varit lätt att leta väska. Till slut köpte jag i alla fall en svart väska på Accent. Jag tycker den är fin (jag vet att bilden är usel, det är svårt att fota svart…), men inte alls lika bra som min gamla. Den har förstås ett stort fack (+ några småfickor), som alla andra väskor. Men på Øredev fick jag faktiskt en pryl som jag ska prova nu, en Grid-It! Den håller ordning på alla prylar av sekundär vikt jag har i väskan och funkar dessutom som en avdelare, så att jag kan ha primärgrejerna på andra sidan om den. Bilder:

Får se hur det funkar!

Sen är det ju lite trist med en svart väska till en svart jacka. Tur att jag har röd mössa i alla fall. Väskan fanns i brunt, men det var en brun jag inte gillade, så det fick bli svart. Som tur är har jag ju en röd jacka som jag börjar använda så snart kylan försvinner. Och jag får se till att min nästa vinterjacka blir lite piffigare…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *