Vårkonferensen so far

Jag hann fram i god tid till middagen igår, det var väldigt trevligt. Jag delar en lägenhet med tre andra, A från min grupp och två stockholmare.

Idag har vi lyssnat på framgångsexperten (vilken titel, va!) Annika R Malmberg, som höll ett mycket inspirerande föredrag om att sälja in sig själv och funka ihop med andra personlighetstyper.

Sen var det lunch och efter det tid till egna aktiviteter. Jag har inget särskilt bokat, så jag inledde med en promenad i nästan surrealistiskt dimmigt och öde snölandskap (bilderna är dock från de inte fullt så öde delarna av promenaden, har andra bilder i kameran som jag inte kommer åt). Igår när jag åkte buss genom Dalarna var det väldigt soligt och fint, men idag är ligger dimman tjock och luften är fuktig.

Nu är det ännu flera timmar kvar till middagen och jag sitter och softar på rummet. Dricker te, äter kakor och tänkte försöka pyssla lite med mitt aktuella skrivprojekt, som jag för övrigt åstadkom ett helt nytt kapitel till igår på tåget, ett som inte var planerat men som jag tror lyfte berättelsen och fick bukt med ett par problem. Kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *