Hoppa till innehåll

Vi ska flytta till Stockholm!

Här ska vi bo!

Under de senaste månaderna har vi haft väldigt mycket att pyssla med och fundera över och jag har varit hemlighetsfull på bloggen. Men nu tycker jag det är dags att berätta: i oktober flyttar vi till Stockholm! Vi har fått en nyproducerad hyresrätt (4:a, 90 kvm) på Kungsholmen! Det byggs mycket där nu och jag tror det blir fint. Vi har utsikt över vattnet!

Planlösningen - vattnet är till vänster, balkongen vetter mot innergård.

Anledningarna till flytt är flera, men framför allt känner vi att vi bor alldeles för långt bort från våra familjer. Ni vet, man får andra prioriteringar när man får barn. Sen hoppas vi förstås på bättre framgång med Avas förskolemat också, men vi vet inget om det ännu.

Nu får jag äntligen blogga om detta! Vi bestämde att Hela Internet skulle bli typ sist med att få veta, det kändes vettigt. Men det har varit jobbigt att inte få skriva om det jag tänker på precis HELA TIDEN. Nu blir det alltså ändring på det, men jag kommer nog att skriva en hel del i lösenordsskyddade inlägg. Lite mjukstart på det hela, liksom. :)

8 kommentarer

 1. Grattis till lägenheten.
  Inte helt fel med en ny lägenhet inne i Stockholm

  Hoppas att det går bättre med Avs mat på förskolan nu.

 2. Julia Julia

  Grattis! Låter sjukt svårt att få en sån lägenhet! Kungsholmen verkar superbra, min syster har bott där rätt stor del av sin Stockholmstid. Bra med nära till vatten, centrum, centralen etc. Lycka till med försäljningen!

 3. Grattis o vad kul! Stockholm är en spännande stad och veganstad! Kungsholmen är jättefint, eran lgh verkar supermysig och ligger jättefint! Lycka till!

 4. Ika Ika

  Grattis till lägenheten, och vad spännande med flytt! Jag har ju också blivit huvudstadsbo – fast på andra sidan vattnet, i Helsingfors. I mitt fall är det bara fram till slutet av sommaren, såvida jag inte får något lockande jobberbjudande som får mig att stanna kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *