Hoppa till innehåll

App app

Det är Android som gäller på jobbet för mig just nu. Sedan jag slutade på kunduppdraget för en månad sedan har jag suttit inne på huvudkontoret, vilket känns väldigt lyxigt! Det ligger centralt, vilket innebär kortare restid och bättre tillgång till restauranger och butiker. Skönt att kunna uträtta ärenden på lunchen! Och lite farligt att det är så lätt att äta ute…

Nu är jag alltså involverad i att utveckla en app, som ska göras till både Android och Iphone, men jag är alltså insyltad i Android-appen. Såklart. Det är ju Java. :)

Just nu kikar jag på att lägga in data från xml. Har även ägnat en god stund idag till att försöka få ordning på GitHub/Eclipse-strul. Lutar åt att inte använda Eclipse-integrationen… Jättekul att använda git och GitHub på jobbet i alla fall!

En kommentar

  1. Kul med apputveckling! (heja Android!)
    Jag jobbar ju med Volvo personvagnars webbplats (editering m.m (typ webbredaktör)) och det är mycket om appar här också. Det är ju ett lite annorlunda sätt att arbeta mot en webbplats där det mesta går att förändra ganska lätt via CMSet. Apparna är ju mer statiska när de väl är klara och det är något som volvos utländska webredaktörer är väldigt irriterade på! ;-) Men det är ju lite olika sätt att tänka så de vänjer sig nog snart. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *