Hoppa till innehåll

Plantera upp och ner!

Vad tycker ni om detta? Det är Sky Planter från Boskke. Minst sagt uppseendeväckande, eller hur? Dessutom barnsäkert, om de hängs där de små inte når dem, förstås. Vanliga amplar kan förstås också vara ett bra alternativ om det är barnsäkerheten man är ute efter, men dessa är både mer spektakulära och smarta, eftersom de även har ett väl uttänkt bevattningssystem som gör att vattnet portioneras ut när det behövs. Med andra ord funkar de bra för den som brukar glömma bort att vattna också.

Kanske något för lägenheten i Stockholm..?

Hängande kryddträdgård i köket, någon?
Boskke kommer från det engelska ordet bosky som betyder "liten skog".

Fler schnygga bilder finns i Boskkes galleri och på Boskkes Facebook-sida.

2 kommentarer

  1. Emma Karlsson Emma Karlsson

    Jag gillar det! Dessutom växer ju orkideer uppåner, det är vi som vänt dem fel…

  2. Jag gillar dem också! Även om jag måste erkänna att jag inte riktigt orkat sätta mig in i hur de egentligen fungerar. Tänker att det skulle vara snyggt med något riktigt storbladigt i! Eller kanske en ormbunke på toaletten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *