Hoppa till innehåll

De bästa presenterna är hemmagjorda och går att äta upp

Jag tycker att de allra roligaste presenterna att få är hemmagjorda och ätbara. Eller åtminstone ätbara. Eller på något annat sätt upplevelsebaserade. För vem behöver egentligen mer slumpmässiga prylar?

Jag blev väldigt glad när vi fick muffins (se bilden!) då Karin och Henrik kom på besök. Det var jätteroligt att få hembakt bröd av Lisa och Jonas i överraskningsutbyte mot en kasse urväxta barnkläder. Jag gillade att få hemmagjord marmelad av min mamma. Det är väldigt sällan vi bakar, ytterst sällan vi bakar matbröd och jag har tusanimej aldrig kokat marmelad eller ens sylt. Men jag gillar verkligen att äta hemmagjort (veganskt, förstås)!

Lite fler tips:
» Tess tipsar om egna kryddblandningar
» pickipicki har en hel kategori för ätbara presenter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *