Hoppa till innehåll

Jobb

I måndags drog jobbprojektet officiellt igång. Nu har vi precis fått licenser för utvecklingsmiljön, så just nu sitter jag och väntar på att Microsoft Visual Studio 2010 Professional ska installeras på min dator. Det tar en liten stund.

Vi ska nyutveckla en webbapp och befinner oss alldeles i startgroparna, där vi försöker bena ut vad som ska göras och planera. Kul att vara med från början, för ovanlighetens skull, samtidigt som det förstås också ska bli skönt att komma igång ordentligt.

Annars sitter jag mest och kikar på hur vi ska bygga en Excel-liknande rapporttabell. Har äntligen tillfälle att använda jQuery, har mest hört om det på utvecklarkonferenser hittills…

Det tar verkligen lång tid att installera… får väl googla lite mer så länge…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *