Diskmaskinsjakt & sovrummet

Idag har vi ätit Scooby Doo-makaroner. Mycket poppis.

Annars har vi letat diskmaskin också. Vi styrde kosan mot Elgiganten vid Kungens Kurva, bara för att mötas av ett gigantiskt tomt golv och en lapp där det stod att de för tillfället inte hade någon vitvaruutställning. Attans. Men på andra sidan parkeringen ligger Expert och där hittade vi en diskmaskin som vi tyckte såg bra ut. Nu följer lite mer efterforskningar och sen får vi se vad det blir. Tittade även efter en micro, men de hade ingen som verkade rätt.

Expert får plus i kanten för att det fanns ballonger till barn + film de kunde titta på. Antagligen för att de förstått att småbarnsföräldrar stannar längre och köper mer om de inte måste tampas med gnälliga ungar i stället för att spana på grejer…

Ikea fick också besök av oss. Vi började med att äta vår klassiska Ikea-mat, nämligen deras ratatouille och pommes + diverse tillbehör och delicatoboll. Sen försökte vi titta på diskmaskin och micro även där, samt vägghyllor och lite annat, men en av oss krävde väldigt mycket uppmärksamhet… Nåja, vi lyckades köpa en lampa i alla fall, med tanken att sätta den i kontoret när vi lyckats få upp en lampkrok.

När vi kom hem var det kvällsbestyrsdags, så jag lade Ava och Jonas satte upp en lampa i sovrummet. Åååååh, så bra! Äntligen fick vi till det!

Passar på att visa vår byråkombination (3 x MALM) också, eftersom ni kanske skulle ha blivit oliiidligt nyfikna på vad det är som syns till vänster i titta-vi-har-lampa-bilden annars (jamen, eller hur?!). Superskönt att ha fått upp den, eftersom garderoberna är skrattretande små och få. Vi har alltså fyra garderober i sovrummet, men det är bara de två hänggarderoberna som är tänkta för kläder. De övriga är ett väldigt uppenbart städskåp och ett linneskåp. Linneskåpet går visserligen att ha kläder i, det hade vi faktiskt först, men för att kunna öppna den garderobsdörren måste man stänga sovrumsdörren och det går alltså inte att gå in i eller ut ur rummet medan man har garderoben öppen. Det var rätt jobbigt när både jag och Jonas hade kläder där inne, så vi tycker nog att det passar bättre som linneskåp med lågintensiv användning. Och det känns verkligen lyxigt med ett helt dedikerat linneskåp också! I Landvetter knökade vi in handdukar lite varstans där de (inte egentligen) fick plats…

Ni kanske inte blir väldigt förvånade när jag berättar att hög prio på sovrumsfixlistan är gardin/insynsskydd och sängram…

Relaterade inlägg:

2 reaktioner på ”Diskmaskinsjakt & sovrummet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *