Hoppa till innehåll

Dubbelfest i dubbel bemärkelse

Alltså vad är det med fester? Jag går inte alls på många sådana nuförtiden, men det slår aldrig fel: varenda gång jag vill gå på en är det minst (!) två på samma dag.

Igår gick jag således på två fester. Lite risky business eftersom jag fortfarande var förkyld, men här sitter jag och har överlevt, så det blev ju bra.

Först var det Thymussittning hos Henke och Zanna i Midsommarkransen. Jonas stod för matsedeln och maten går att beskåda här. Det blev en klassisk Thymus-sittning med fina (nej) sånger och ett något exotiskt inslag i form av att en gäst videonärvarade via Skype från Istanbul.

Sen åkte jag vidare till Söder för att partaja med Johanna och c:o. Det kändes lite tungt medan jag transporterade mig faktiskt, förkylningen gjorde sig påmind, men allt blev bättre sedan jag fått ett glas vinbål i handen. :)

Kul att komma ut och svira lite, och att vi båda två kunde göra det. Stort tack till Emma och Johannes som möjliggjorde det hela genom att ta hand om dotra!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *