Hoppa till innehåll

Hej Samsung Galaxy S2

Åh, vad jag har älskat min Nexus One, min första smartphone. Den är underbar. Men nu ska jag strax få hem en som förhoppningsvis är ännu underbarare…

Det är en Samsung Galaxy S2.

Helt ny är den ju inte, så det kommer väl en som jag borde ha tagit i stället om ingen tid alls, men just nu känns den alldeles fantastisk. Och den gick att få via min mobiloperatör mot att lägga till en slant till månadskostnaden.

4 kommentarer

 1. Emma Karlsson Emma Karlsson

  Tog du den rosa? ;) Jag är lite inne på Samsung Galaxy Ace, den är lite mindre än S2 (och har bättre pris). På Tres webb verkar den dock slutsåld, poppis tror jag.

  • Jag visste faktiskt inte ens att den fanns i rosa. :) Jag kunde välja mellan vit och svart och jag var så tråkig att jag tog svart.

   Har du läst Swedroids test av Ace? De är himla bra och detaljerade, känns bra att läsa innan man bestämmer sig tycker jag. Jag mailar länken till dig.

 2. Åh vad avis jag är! och jag brukar inte bry mig om teknikprylar annars. men jag har verkligen växt ur min lilla HTC Wildfire…
  MEN jag ska försöka ha tålamod och hoppas någon nyhet lanseras vid teknikmässan, som jag kan samköra med att mitt gamla avtal tar slut i mars.
  tänk vad man binder upp sig glatt i en evighet när det gäller teknik :oP

 3. Eller hur! Nu band jag mig i TVÅ ÅR för att få denna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *