Fotoboken är här!

Fotobok 2011

Idag låg fotoboken i brevlådan och jag beställde den sent på kvällen den 28:e, så det tog i stort sett bara en vecka. Och jaaa, det är jätteläckert med det tjocka, fina fotopappret som verkligen ger bilderna ett lyft.

Fotobok 2011
Fotobok 2010 och 2011

Boken är mindre och tjockare än tidigare – bredden är densamma men nu är den kvadratisk i stället för A4-ish. Den ökade tjockleken beror förstås på det lyxiga papperet.

Fotobok 2011
Fotobok 2011 och 2010 – jo, jag kunde ha fläskat på med fontstorleken lite mer…

Fotobok 2011

Jag är nöjd! Kvaliteten på mina bilder är mycket varierande, vilket förstås återspeglas i boken. Men jag blev positivt överraskad av att de flesta mobilkamerabilderna ser helt okej ut. Vissa bilder har jag helt klart gjort för stora i förhållande till kvaliteten, men jag är helt på det klara med rimlighetens gränser i dessa fall. I många fall blev jag positivt överraskad.

Jag är fortfarande nyfiken på Blurb, men jag ser egentligen ingen anledning att byta. Det är mycket troligt att nästa bok också blir en CEWE/Printlife-skapelse.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.