Kompiskväll

Jag hade en riktigt bra lördag. Först en mysmorgon med Ava, sen lite välbehövd städning (om jag påstår att det är en ren tillfällighet att vi så ofta städar just när vi väntar besök och väldigt sällan annars, tror ni mig då?) och efter det kom Ingela för lite nostalgi och mat.

Nostalgin bestod till stor del av att vi lyssnade på en 18-årig Ingela på band. Jag hittade nämligen hennes julprat för ett tag sedan, julprat som hon spelat in på kassettband och skickat till mig när jag var utbytesstudent i USA. Det här var alltså 13 år sedan. Jättefint att få lyssna igenom det med henne. Rent praktiskt gick det till så att jag grävde fram min gamla freestyle (samma som jag använde när jag lyssnade på bandet för 13 år sedan..!) och kopplade ihop den med mina datorhögtalare. Och så lyssnade vi och åt kakor.

Sen sa vi god natt till Ava och promenerade iväg längs Karlbergskanalen och Kungsholms strand in till stan. Vi hade inte riktigt bestämt målet för vår färd, annat än målet att bli mätta förstås, men till slut kom vi på att Söder lämpade sig bra för våra behov. Fast då tog vi faktiskt tunnelbanan från T-centralen till Medborgarplatsen. Någon måtta får det ju vara. Och då hamnade vi till sist på Chutney där vi åt och drack gott. Väldigt gott, faktiskt, se: mina tofuspett.

Sen vinkade jag av Ingela vid Uppsalatåget och hann även träffa Veronica en snabbis, eftersom hon också tydligen varit i Stockholm och skulle åka med samma tåg.

Sen gick jag hem och kom för en gångs skull ihåg att starta RunKeeper, så här kan ni se hur jag gick.

Att kunna träffa Ingela betydligt lättare är ännu en av alla bra saker med att ha flyttat till Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *