Hoppa till innehåll

Lådbilslandet

image

Efter utcheckningen susade vi iväg till Lådbilslandet, som blev en riktig hit. Vi träffade Tomas, Anna-Lena och barnen och hann uppleva alla möjliga väder… Bland annat fikade vi i regn under parasoll.

Lådbilarna var riktigt häftiga och Ava tyckte det var väldigt roligt att köra bil själv. Lika roligt var tivolit intill. Där fanns karuseller av olika slag och ett tåg. Barnen fick åka obegränsat och det var inga köer, så det gick bra att sitta kvar och åka tio gånger på raken om man ville (och jo, Ava ville…). Lådbilskörandet däremot var begränsat till fem åk.

Lådbilslandet var verkligen ett bra ställe för små barn, just för att de kunde göra allt och det var lagom nivå. Inträdet var 300 kr per barn, vuxna följde med gratis men fick heller inte åka något. Man fick gå bredvid lådbilarna och hjälpa barnen lite, men Ava körde riktigt bra efter en stund. Roligt!

Nu är vi på väg till Oskarshamn igen.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *