Hoppa till innehåll

Barnbyxor

Ava har ofta muddbyxor, för att de brukar vara bekvämare än “vanliga” byxor, lite mjukisaktiga fast ändå skapligt seriösa. Fickor är nästan ett måste, eller åtminstone insisterade hon väldigt mycket på det ett tag efter att hon upptäckt hur roligt det är att lägga saker i dem.

Hur som helst, jag har lite smått hållit utkik efter “vanliga” byxor i neutral stil, som inte är toksmala (varför är de flesta så långsmala?), men det är inte så lätt att hitta. Igår hittade jag ändå något så anmärkningsvärt som ett par byxor helt utan könsmarkörer (utom färgen då kanske…) på H&M:

Manchesterbyxor från H&M

De var givetvis på pojkavdelningen, eftersom det på flickavdelningen är helt omöjligt att hitta byxor utan hjärtan, rosetter, glitter eller annat bjäfs.

Men dessa alltså. So far so good. Inget blingbling eller trams, bara byxor. Me like. De verkade funka bra och vara ganska mjuka och sköna åtminstone vid snabbt test före tvätt, får se hur det blir. Hoppas de inte krymper, jag tog 104:or eftersom 110:orna var så rackarns långa, men de sitter ganska precist nu. Är de bra kanske jag köper 110:or också och viker upp.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *