Hoppa till innehåll

Färgglad Ava i vinter

Idag har jag varit på stan med min mamma, som ringde strax före lunch och undrade vad jag gjorde, eftersom hon var i Stockholm och ville ses. Jag hade ärenden på stan, så hon fick följa med och köpa saker till Ava och sedan lunchade vi på Hermitage.

Jag lyckades köpa overall, fleecejacka, fleecebyxor och strumpor till Ava:

Avas nya kläder

Plus Pippi-klistermärken som jag tänkte skulle få vara i fiskdammspåsarna på Avas kalas, men de syns inte i bild här.

Overallen är alltså denna Vinteroverall från KappAhl:

Jag var faktiskt inte jätteförtjust i den först när jag hittade den på webben, men sen gillade jag den mer och mer. Först för att jag zoomade och den då såg mindre plottrig ut och sen för att jag såg den i verkligheten på stan och tyckte att den var fin. Jag ville ha något färgglatt och det finns i stort sett inget att välja på (om man inte köper Molos regnbågsoverall, men den är tråkigt dyr även begagnad…).

Storleken blev nog bra. 110 tog jag och den var varken särskilt liten eller särskilt stor, men ganska rymlig. Hoppas den ska räcka hela vintern. :) Och att den håller sig skapligt fräsch så att Lillebror kan använda den tids nog. Jag har börjat namna plagg med FERRY i stället för med AVA. :)

Fleecejackan var en glad överraskning, eftersom den inte fanns i multirandigt på webben. Annars är det nog samma som den enfärgade fleecejacka man hittar på KappAhl-webben. Byxor hittade jag inga där, men det blev svarta på Åhléns i stället. På Åhléns köpte jag även strumporna, där det var 3 för 2.

Känns jätteskönt att ha grejat overall! Jag har en reservjacka på ingång också, köpt på Tradera för 10 kr (+ frakt på 48 kr…). Ville ha en overall primärt, men gärna en jacka också för kortare utevistelser. Så gjorde vi förra året och det funkade bra, så varför ändra på ett vinnande koncept. Fast då tror jag att jag fick jackan för 1 kr. :)

Nu är det vinterskor kvar, jag håller på och klurar lite. Rejäla vantar och kanske mössa också, tror att förra årets mössa är i minsta laget och vantarna är det definitivt.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *