Hoppa till innehåll

Bröllop för Kristoffer och Michelle

Igår var vi på bröllop i Botkyrka kyrka och bröllopsfest i Södertörnkyrkan vid Huddinge centrum. Det var trevligt och för mig som gravid var det riktigt smidigt att bröllopet var alkoholfritt, så jag kunde dricka allt som bjöds utan att behöva fråga. Däremot kanske inte jättesmidigt att gå på en heldagsfest i nionde månaden, men det gick bra i alla fall även om jag hade ovanligt ont i ryggen… Ava var hos mormor och morfar, vilket nog var roligare för henne och definitivt mer vilsamt för oss.

Bröllopet var fint och ganska traditionellt med kyrklig ceremoni och efterföljande middag med god mat och många tal. Trevligt!

Dagens stora överraskning var att brudgummens kusin visade sig vara min gamla högstadielärare. :) Och brudgummen är alltså även Jonas barndomskompis (eller ungdomskompis i alla fall…) från Oskarshamn.

» Fler bilder på Flickr

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *