Tadaaa: Fotobok 2012!

Idag kom den! Nu är jag verkligen helt färdig! Och jo, den blev bra! Jag är nöjd! Och jag använder många utropstecken! För det känns så bra!

82 sidor landade spektaklet på och den är tryckt på fotopapper, så den är tjock (precis som förra året, fast då var det 74 sidor). Boken och några slumpmässiga uppslag (som det inte fanns folk jag inte vill hänga ut på):

Fotobok 2012

Fotobok 2012

Fotobok 2012

Fotobok 2012

Fotobok 2012

Fotobok 2012

Fotobok 2012

Fotobok 2012

Fotoböcker och sånt

2 kommentarer

  1. Oj vad fin den blev! Vet att du skrivit det förut, men jag har glömt: vilken tjänst använde du? Har länge tänkt själv att jag ska beställa en bok och den där blev ju verkligen superfin!

    Svara

  2. Jag använde CEWE/Printlife. Dyraste varianten med riktigt tjockt fotopapper i boken. Jag valde mest efter vilket fotoboksprogram som var bäst, men faktum är att jag retade mig så mycket på en sak i detta program nu att jag funderar på att ge t.ex. Blurb en ny chans.

    Kan säga vad det är också: När man väljer mallar till boksidorna filtrerar man dem utifrån hur många bilder mallen innehåller. Sen drar man mallen till boksidan. Och POFF så filtreras mallarna om till något annat antal bilder. Så vill man, vilket jag ofta vill, byta mall måste man filtrera om igen. Och igen. Och igen… för jag gör det OFTA. ARGH!

    Men förutom det gillar jag verkligen det programmet, mycket bättre än alla andra jag testat. I nuläget har jag förträngt vad det var jag inte gillade med Blurb, det kan ju ha varit något som jag bedömde som värre…

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *