Hoppa till innehåll

Akademi och bad

Idag tänkte vi först äta picniclunch ute, så Jonas gjorde pastasallad. Sen verkade det kallt, så vi åt rester hemma. Och insåg att det inte alls var kallt. När vi väl kom iväg (jösses vilken startsträcka vi har numera…) var det jättejättevarmt faktiskt. Vi tog en Sorø-promenad och tittade lite på Akademin. Slappade en skön stund på gräset i skuggan med utsikt över Akademin och Sorø sø. Fortsatte sedan att gå längs sjön och tillbaka hem, en riktigt fin promenadväg. Slappade lite hemma och tog sedan med oss pastasalladen till närmaste badplatsen och åt den som middag där. Sander fick premiärbada i vattendrag, vilket han verkade gilla, satt och slog med handen i vattnet. Ava fick ett set med snorkel och cyklop, som var ganska uselt, men hon fick titta lite under vattnet i alla fall. Vi hade även med ett nytt strandset (hink, spade, m.m.) som vi köpte på stan idag eftersom vi naturligtvis inte tog med det vi har hemma. Badplatsen hade en brygga som skärmade av ett barnvänligt område, väldigt lagom för Ava. Jag och Jonas tog varsin simtur utanför på det djupare också.

Och nu väntar jag på att Sander ska bli trött igen… Han somnade strax innan vi gick från badet vid 7 och sov vidare hemma sen också, men gjorde visst inte natt. 22.26… Det där med rutiner och semester, det är knepigt.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *