Emmas & Johannes bröllop

Emma & Johannes bröllop

I lördags åkte vi till Eds kyrka i Upplands Väsby, där Emma och Johannes gifte sig. Jonas läste en text i kyrkan och Ava var ringbärare. Jonas och Emmas föräldrar var såklart där, men även mina. Efter ceremonin åkte Ava och mina föräldrar hem till oss, medan vi fortsatte till Noors slott för vidare festligheter. Vi sov även över där, vilket var väldigt skönt.

Lyxig middag, fina miljöer, dans och mingel. Mycket trevligt.

Hinner inte skriva så mycket, men bilderna får tala desto mer:

» Fler bilder på Flickr

En kommentar

  1. Har som borgerlig vigselförrättare vid ett flertal gånger använt er dikt som uppskattas mycket. Senast i lördags vid en vigsel utomhus med 120 gäster, ett stort antal från olika andra länder. Så jag tog mig friheten att översätta den till engelska vilket blev väldigt bra, tycker jag själv. Jag läste den först på svenska och sen på engelska så att alla kände sig delaktiga. Brudparet var nöjda och gästerna kommenterade den också. Tack Jonas och Helena för dikten! Marianne

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *