Uggleparken! Pizza! Bra lördag!

Vilken mysig lördag vi har haft!

Ava har sett mycket fram emot att Uggleparken ska öppna. Alltså den spektakulära fantasilandslekplatsen vid Kristinebergsskolan. Och idag var vi där och lekte!

Lekplatserna härikring kallar vi alltså saker som Uggleparken, Tågparken och Båtparken, i vardagligt tal… Gissa varför Uggleparken heter som den gör?

Uggleparken

Uggleparken var en hit och himla fin, om än ganska avancerad. Jonas fick följa med runt och hjälpa till här och var, medan jag gick runt med Sander som sov i vagnen.

Uggleparken
Ava har klättrat upp i en blomma. Fler bilder från Uggleparken på Flickr, se länk längst ner.

Vi hittade även en mer traditionell lekplats på skolgården, den var också väldigt bra.

Vi gick igenom Tågparken… äh, Kristinebergs strandpark, på väg dit och hem. Sander fick premiärgunga i bäbisgunga, men han satt mest och blängde buttert… föga imponerad, tydligen. Nåja, han kan få fler chanser innan vi ger upp. :)

Hemma åt vi god lunch (Jonas har hittat så himla bra falafel på Kistagrossen!) och jag sänkte bottnen på Sanders spjälsäng (mycket nöjd att jag faktiskt bara såg till att få det gjort i stället för att dra ut på det), Jonas fixade disk, m.m. Sen åkte vi in till stan och köpte träningskläder till Ava. Terminsstart för fotbollen imorgon! Efter det promenerade vi till O Mamma Mia och åt smaskiga veganpizzor. Ava åt upp HELA sin barn-Vesuvio! Inte illa.

Nu är Jonas ute med kompisar som är i stan och hälsar på. Jag har en väldigt tyst och lugn kväll, förutom att Sander har vaknat ett par gånger…

En bra dag, fast tyvärr misslyckades vi med att åka buss (Avas önskemål) trots två försök, så det fick bli tunnelbana. Buss är ju trevligt annars och vår 56:a bjuder på en fin tur in till stan. Dessutom får jag åka gratis med barnvagn på bussen och det är ju bra. Jag har ju inget periodkort nu när jag är mammaledig.

» Fler bilder från idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.