Hoppa till innehåll

Fredagsbus

Idag fick vi besök av Wilma och Malin. Ava och Wilma hade jättekul idag också och jag tyckte det var trevligt att prata med Malin, i den mån vi nu fick en syl i vädret. Vi lekte inne och ute, åt lunch och fikade. Det gick vilt till ute, Avas kläder såg ut så här på hemvägen…

image

Himla trevligt koncept med en rolig kompis till Ava och en trevlig vuxen till mig. Men phew, jag är alltid väldigt trött efter våra fredagar…

Fast jag har i alla fall i stort sett ingen träningsvärk.

Sander har för övrigt bara sovit en gång idag. I typ 50 minuter. Han var inte helt nöjd med livet innan tuppluren (mycket dålig lunch…), sen gick det ok. Men han skulle ju egentligen behöva sova mer när det bara blir en gång.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *