Vuxenkalas med mormor och morfar

I söndags var det dags för det första av flera firanden av barnens födelsedagar. Mormor och morfar kom på besök, lekte med ballonger och delade ut paket.

Vuxenkalas för Ava och Sander

Vi valde att ge Ava några paket, men spara resten till själva födelsedagen. Sander fick alla sina. Ava fick en väldigt tjusig prinsessklänning av mormor och morfar (hennes gamla är för liten) och vi kompletterade den med käcka blinkande skor samt klistermärkesörhängen. Hon fick även spelet Vem där? och ett batteridrivet lok av oss, samt pysselbok och lite småpengar till spargrisen av mormor och morfar. Sander fick ett parkeringsgarage av oss (Fisher Price Little People, gillar att det finns dockor till), samt en djurpekbok och Gruffalons bok om motsatser. Av mormor och morfar fick han en bollbana.

Vi åt korv med bröd till lunch och sedan dillsojakött med potatis till middag. Fast då fick barnen annat… “Tårtan” var chokladsockerkaka och vaniljmuffins med jordgubbsbitar i. Efter middagen blev det även chokladglass till efterrätt, Avas favorit.

En mycket lyckad dag och presenterna var verkligen lyckade också. Eller ja, vi blev faktiskt lite frustrerade över spelet Vem där?, eftersom den nya upplagan är cirka tusen gånger sämre än originalet. Mycket pilligare att hantera och dåliga, små bilder som är svåra att se vad de föreställer. Hoppas få tag i det gamla på Tradera… Menmen, vi har spelat flitigt ändå och Sander har lekt massor med både garaget och bollbanan (Ava med för den delen). Och Ava äääälskar klänningen och skorna. Ingen tvekan om vilken outfit hon ska ha på sitt barnkalas då det är maskerad!

» Fler bilder på Flickr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.