Hoppa till innehåll

Ännu mera skolstartsshopping

Ännu mera shopping

Insåg att Ava behövde nya gympakläder, innegympaskor och skolväska. Och Sander behövde en kudde att ha på vilan på förskolan. Så jag och Ava gick på stan igår (lördag). Passade på att gå på bio också, det är ju ett bra sätt att få det hela lite roligare. Såg Småkryp, den var snygg och bra, men höll inte riktigt barnen i salongen sådär dunderfängslade, kanske… mycket prat! Efter avklarad shopping hann vi faktiskt med att äta pizza också, har ju misslyckats två gånger förut men tredje gången gillt…

Köper större och större skor till Ava. När vi handlade förra måndagen köpte vi två par skor i storlek 30. Nu blev det 32. Och jag köpte strumpor i 34-36, för de såg så små ut… jösses. Och kläder är numera 122/128. Vad hon växer! 115 cm lång är hon på ett ungefär, det där centilongsystemet har aldrig stämt något vidare och inte ålderssystemet heller. 122/128 ska vara för 7-8 år och hon har inte ens fyllt 6. Ändå är hon verkligen inte mycket över medelstor. Känns som att kläderna blir mindre och mindre? Har en t-shirt i storlek 110 som jag köpte på kul när jag gick i gymnasiet (kunde ha den, fast den var tajt). Den är fortfarande stor på Ava.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *