Boxtrolls, vinterskor och pizza

Boxtrolls

Boxtrolls

Idag har jag och Ava haft en dag på stan. Vi inledde med att se filmen Boxtrolls. Riktigt bra, ganska läskig.

Sen fortsatte vi med att shoppa. Huvudmålet för dagen var att hitta vinterskor till Ava och vi hittade två par, så det gick ju bra. Hon fick ett par lite nättare stövlar med stjärnor, som hon tog på sig direkt, och ett par rejälare kängor med riktigt tjockt foder som passar bra i snö och slask längre fram.

Shopping med Ava

Hon fick även strumpor och hrm, krimskrams. Paraply, halsband och en väska som var en katt. Jag fick en mössa och ett par vantar, som jag fick användning för direkt, det var ganska kallt ute (och jag går runt i tunn jacka eftersom jag håller på och ångestar över val av vinterjacka…).

Sen åt vi pizza, mums! En sväng till affären blev det också, skulle köpa en pysselbok samt hämta paket. Sen var vi tröööötta. Kom hem lagom till läggdags.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *