Hoppa till innehåll

30. Kom ihåg

Att man inte måste ha en bloggutmaning igång för att blogga.

Att man kan ha precis samma ambitionsnivå för vanliga blogginlägg som för de här utmaningsinläggen.

Att det faktiskt går att hinna skriva åtminstone lite nästan varje dag om man så vill.

För det är ju rätt fånigt att jag inte skrivit något om vad som hänt på sistone, om mitt nya jobb, om att vi var på Yasuragi Hasseludden (jobbet alltså), om annat jag gjort osv. Jag tycker ju att jag inte hinner. Men att blogga måste inte vara att sitta ordentligt ner vid datorn och skriva en uppsats. Jag vet ju det, egentligen. Gäller bara att komma ihåg. Och släppa den där spärren jag har för att jag gärna vill blogga i kronologisk ordning. Jag kan visst blogga om y, trots att jag inte hunnit skriva det lite längre inlägget om x, ok?

Nu är den här novemberutmaningen slut. Det har varit kul att skriva och att följa ett par andra som deltagit. Inte omöjligt att jag hakar på något liknande igen.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *