Hoppa till innehåll

På stan med barnen

Idag har jag och barnen gjort stan. Vi hade planerat in ett biobesök, LasseMajas detektivbyrå – Stella Nostra, men efter det friformade vi. Övervägde ett besök på Rum för barn, men den röda fullt-lampan lyste inte helt oväntat i Kulturhusfönstret och i stället blev det så att vi bara hängde på Plattan en bra stund. Där stod nämligen en man och gjorde jäättestora såpbubblor! Massor av barn sprang runt och fångade bubblor och fick hjälpa till att göra dem också. Jättekul, tyckte båda barnen, även om Ava var snäppet mer outtröttlig än Sander…

Det kändes härligt multi-kulti, bubbelmannen pratade ett språk jag inte ens kunde identifiera och mitt i alltihop gled en hare krishna-grupp förbi och fångade några bubblor i förbifarten i sin sång och dans.

Sen blev det en liten, liten shoppingsväng också, eftersom Ava behövde ny baddräkt. Sander fick en tröja också.

Väl på hemmaplan skulle vi bara handla lite också. Då fick barnen vara i lekrummet, vilket var premiär för Sander. Det gick bra, kändes skönt! Jag var inte borta så länge, men det kändes inte som att han hade saknat mig om jag varit det.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *