Hoppa till innehåll

Villervallakläder

Bäst jag sätter igång och bloggar om barnkläder då, apropå tidigare inlägg Ytligt bloggande

Jag har handlat en del från Villervalla på sistone, i några omgångar.

Villervalla

Jeansen är bra, tycker jag. Köpte en storlek större eftersom Sanders gamla började bli små. Sen hittade jag ju en massa av Avas gamla kläder och det var bland annat ett par såna byxor i just den storleken… menmen, är de bra så är de. :)

Det har blivit lite av en tradition att barnen har zipjackor från Villervalla som sommarjackor/koftor och i år får båda likadana. De kan fortfarande ha dem från förra året, men de är rätt sunkiga, med fläckar som inte går bort och så… Dem köpte jag när det var rea på randigt, så det blev en tröja till Sander och strumpor till båda i samma färger.

Sander valde en t-shirt en gång när jag bläddrade på telefonen och Ava valde en ny solhatt, då vi inte hittade någon som funkade på henne i gömmorna. Hon fick även ett par capritights, fast inte gröna som på bilden utan gula, men de verkar vara slut eller nåt eftersom jag inte hittade dem nu. Som så ofta med gula plagg har jag haft lite otur med dem i tvätten, de blev solkiga efter första vändan i tvättmaskinen.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *