Hoppa till innehåll

Ryggsäcksretur

Ryggsäcken får åka tillbaka igen, tyvärr. Det som avgjorde var hur den kändes i nacken. Jag skulle gärna sett att remmarna gick fritt hela vägen in till ryggsäcken, men i stället är det en tvärgrej där som tjänstgör som handtag… och nackobehagsgivare, uppenbarligen. :(

Jag hittade en snarlik ryggsäck jag blev nyfiken på, men givetvis går den inte att köpa från något vettigt ställe. Pallar inte utlandsbutiker och undermåliga hemleveranser och krångliga och kostsamma returer.

Men här är den i alla fall, Dakine Prom Sr (den förra var Dakine Prom):

2017w-10000749-promsr27l-ellieii-dakine

Trist att jag inte kan testa den.

En kommentar

  1. […] inget inlägg om att jag faktiskt köpte den, men i inlägget Ryggsäcksretur skriver jag att jag är intresserad av den och visar bild. Jag har spanat efter en ersättare […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *