Hoppa till innehåll

I läshögen just nu

Jag har visst tappat lite läsfart… finns så mycket annat att göra, nu sitter jag ju och pillar med bloggen till exempel. Men nej, jag har inte tappat läslusten för det!

Har en rejäl läshög hemma nu. Utan inbördes ordning annan än uppifrån och ner så som de råkade hamna på bilden:

  • Mamma, pappa, barn av Carin Gerhardsen: Jag tog den i bokbytarhyllan på jobbet innan min läsperiod kickade igång riktigt. Hade inte så mycket att läsa då, men har det nu. Kanske ställer tillbaka den…
  • Familjen Bliss magiska bageri av Kathryn Littlewood: Fick som oombett recensionsexemplar till Barnboksprat för lääänge sedan och tänkte alltid att jag skulle läsa den nån gång…
  • Den hemliga trädgården av Frances Hodgson Burnett: Plockade med mig den från Nyköping för att jag tror att den passar in på en grej i episka utmaningen…
  • Bridget Jones’s Baby av Helen Fielding: Från biblioteket. I episka utmaningen ska jag läsa en bok vars författare har samma initialer som jag. :) Har redan läst ett par böcker om Bridget Jones, fast för länge sedan.
  • Påven Johanna av Donna Woolfolk Cross: Bibliotekslån, för att folk verkar gilla den så mycket.
  • Den vidunderliga kärlekens historia av Carl Johan Vallgren: Från bokbytarhyllan på jobbet. En sån där man hör om rätt ofta.
  • Patient 67 av Dennis Lehane: Från bokbytarhyllan på jobbet. Gillade ju Lehanes sätt att skriva i Mystic River. Har sett filmen Shutter Island, som är baserad på boken.
  • Mig äger ingen av Åsa Linderborg: Från bokbytarhyllan på jobbet. Också en sån där som man ju hört en del om.
  • Ordbrodösen av Anna Arvidsson: Har haft som reservation länge, hämtade på biblioteket idag. Den är reserverad igen, så denna är prio 1 att läsa nu. Och den har guldbokstäver på omslaget, vilket uppfyller en punkt i episka utmaningen (ja, jag är lite fixerad vid den…).
  • Väckelse av Stephen King: Tog den ur readcycletunnan på biblioteket idag. Jag brukar läsa King på engelska för att jag gillar att läsa hur han skriver (snarare än översättaren) och jag har inte direkt koll på vad detta är för bok, men det var kul att för en gångs skull hitta något intressant där.

Jo, jag har att göra. :)

Publicerat iBöcker

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *