Hoppa till innehåll

Gardell & Sahara

Idag hade vi EN lektion och sen jobbade jag och Kristin lite på vårt arbete om Jonas Gardell, samt förberedde inför kvällen då vi ska ut, ut på Penny, som är det enda stället man kan gå till om man bor i Nyköping och är 19 år, verkar det som. *suck* Men jag är på G! Vi var på Sahara Livs och köpte en 2,25-liters arabisk Sprite, mangojuice, Jell-O med mera… så tillagade vi Jell-O med sprit, som en kul liten förfestgrej. Jag, Matilda och Maria ska vara hos Kristin klockan 6 och kolla på Gardells I mellanmjölkens land och försöka härma Gardell… Vi ska nämligen spela upp en intervju med Jonas och Mark för hela klassen… Hmm, kan bli intressant. Intressant är det även att just VI ska ut ikväll, tillsammans. Kristin känner jag ju förvisso, men vi har nog aldrig gjort något tillsammans med Matilda och Maria förut, men det ska bli jättekul. Vi vet inte om några andra som ska ut.:) Men vi har ju arabisk sprite, mangojos, sprit-jelly och… sprit… så vi klarar oss nog bra själva!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *