Hoppa till innehåll

Mycket man borde

Imponerande nog gick jag upp halv tio i morse och jag mår riktigt bra också.

Igår var väl okej. Lite tokiga saker kanske man gjorde dock…

Förfesten var trevlig, på Penny var det sådär.

Hmm… jag har inget minne av att vi gick in… Jag vet att jag pratade med Patrik utanför och sen att vi var på toa… Och jag och Kristin satt/låg på golvet i “damrummet” och pratade, tills en manlig (!) vakt kom in och frågade “Jaha, hur mår ni då?” – “Jodå, vi mår bra, vi pratar bara lite…” – “Jomen då måste ni resa er upp…” Hah.

Jag tror nästan att jag ska överväga att gå i kloster (Kristins och mina alternativ till lösning på alla pojkproblem: Gå i kloster eller gå på Penny!) i alla fall. Pojkar är farliga.

Jag råkade pussa lite på nån, jag hade ju inte tänkt att göra nåt oseriöst, men… jag ville ju ha en kram, så då såg jag till att jag fick det av honom, som jag f.ö. inte ens växlade ett ord med. Jaja, nu är det inte längre otursantalet 13 som jag har pussat, utan 14 som är mera neutralt, om man ska försöka se något bra med det. :) Men ÅÅÅÅÅ, jag vill ha nån på riktigt. Tänk så mysigt det skulle vara. Vad tråkigt det är att göra oseriösa saker… Hmm, 14… varav EN var på riktigt… En enda…

För att ytterligare betona hur patetisk jag är stannade jag till på hemvägen och satt en stund på bänken där jag blev tillsammans med mitt ex…

Det var nästan ovanligt många slemmon på Penny faktiskt. Ett par stycken mysko typer som gjorde konstiga saker och var allmänt motbjudande på dansgolvet… Nån i kön på väg ut som stod och grep tag i min rumpa och log illmarigt när jag vände mig om… Nåt himla keffo som jag dansade sista dansen med som ville ha med mig på efterfest, ville följa mig hem, ville ha mitt nummer… Det blev nobben. :)

Nu sitter jag här och flummar lite. Halva släkten är och hälsar på oss i helgen typ… :) Farbror, morbror, kusin.

Kom nyss på en ny hemsidesidé som jag satt och pillrade med, men jag fick inte till det riktigt, så nu känner jag mig allmänt misslyckad.

Har massor jag borde göra idag. Plugga matte (nu har jag nya batterier till miniräknaren…), sy upp mina nya svarta manchesterbyxor, städa skrivbordet, dammsuga, skriva brev till Ingela, läsa boken jag lånade av Thomas, jobba specialarbete, gympaarbete…

Jaja.

Today is too fine a day to do anything, som det står på min Nalle Puh-pyjamas.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *