Hoppa till innehåll

Jelly Beans och pepparkakor

Var på bio med Thomas i lördags och såg Sjätte Sinnet, den var faktiskt riktigt bra. Annars gjorde jag väl inte sådär jättemycket vettigt i helgen, ganska segt egentligen.

Tvingades åter igen att inse att sysslolöshet lätt leder till att man tänker för mycket på dumma saker som man borde ha slutat tänka på för länge sedan…

Idag var det skola igen (jaaa….), Kristin och jag gick tillsammans så slapp man cykla en dag till. :)

På dramat övade vi scenen med min mastodontmonolog som jag inte kunde särskilt bra… hrm… Dags att börja plugga repliker nu kanske.

När jag kom hem försökte jag plugga matte samtidigt som jag åt pepparkakor med mjölk och tittade på Sunset Beach, vilket inte gick helt bra. Sen kom Anders och fördrev lite tid innan han skulle på sin pianolektion. Jag fick massera honom såklart – jag börjar bli riktigt tränad på det där nu, kan hålla på hur länge som helst utan att bli trött i händerna.

Jaa… det händer väl inte sådär vansinnigt mycket spännande…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *