Värsan och våffelparty

FREDAG:

När vi kom till Friskis för att gå på Jimmys medelpass upptäckte vi att det var inställt och ersatt med medel puls med Janne. Men det var också ett himla bra pass, så jag tänkte gå på det på dess ordinarie tid oxå…

Sen var det alltså dags för PARTY!!! Vi drack lite cider och grejer hemma hos Kristin (krusbärscider och plommoncider, hmm…) och sen begav vi oss alltså till Värsan, eller Värdshuset, som det egentligen heter. Där var åldersgränsen “Hon 21, Han 23” och inträdet 80:-. Men vi var ju nästan VIP-gäster, så vi kom in gratis trots att vi bara är 19 och 20! Vi skulle bara säga att vi var Gregers och Markus flickvänner… De hade våra namn uppskrivna på ett papper och prickade av att vi kommit. Kristin ÄR tillsammans med Greger, men jag har aldrig ens pratat med Markus. :) Båda dessa grabbar var alltså med i bandet Soulsting som stod för musiken.

Medelåldern på stället var nog 35+. Vi var GARANTERAT yngst och det var nog ingen som undgick att lägga märke till oss. På dansgolvet dansades pardans… men det ignorerade vi och rockade on själva, även lite när golvet var tomt för att bandet tog rast, typ. :)

Soulsting serverade 60-talsrock och liknande hela kvällen, med lite raster ibland, då det inte direkt fanns nåt att göra… förrutom att hitta Greger så att han och Kristin kunde gulla lite.

Kvällens skönaste kommentarer:

Visst är det skönt att se ubåtar! Kvinna på damtoa, som gravallvarligt vände sig mot oss och yttrade dessa ord…

Vi måste bara säga att ni är vackrast här ikväll! Tolkades snabbt som “Ni är de enda under 35” när yttrandet fälldes av ett par halvunga män…

==================

LÖRDAG

Våffeldagen och Marie bebådelsedag!! Vi firade givetvis Marie bebådelsedag och att vi gjorde det genom att äta våfflor var inget annat än en ren tillfällighet, det hade INGET med våffeldagen att göra. :)

Våffelgänget var Fredrik och Maria, Kristin och Greger och Kristins syskon Tomas och Felicia. Och så jag och min pojkvän Kurt såklart då. :) (gosedjur att ta till när jag känner mig alltför omringad av gulliga par)

Förrutom att käka våfflor och allt som hör till hyrde vi även film, Enemy of the State, närmare bestämt. Den var faktiskt riktigt bra!

och nu är det alltså söndag. plugga, tänkte jag göra… snark… och gå på gympa troligtvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *