STUDENTFEST

Ojojoj. Igår onsdag var det alltså dags för studentfest med 80-talstema. I skolan samma dag bestämdes det att det skulle bli förfest hemma hos mig. Fast det blev inte så många som dök upp, bara Veronica, Lina, Anna, Linas pojkvän Fredrik och hans kompis Björn. Men det var kul ändå. :)

Veronica kom långt i förväg så att vi skulle hinna våffla varandras hår och komma fram till vad vi ville ha på oss. Bilder kommer väl så småningom upp på hemsidan. :) Vi var jättefina, verkligen.

När de andra kom satt vi och drack lite trevliga drinkar, tog fina bilder och så fick alla givetvis skriva i min Mina Vännerbok… och så småningom drog vi oss bort mot Nyckelsalen på Träffen, där festen redan var i full gång.

Jag, Veronica och Anna hann även med att bejaka vår singeldom genom att skrika slagord för Föreningen Singlar Kan som vi har grundat. :)

Välkomstdrinken som ingick i biljettpriset på 80 kr visade sig vara Kajs läskiga, jästsmakande slaskvin, såklart. Ganska mycket hamnade på golvet, där det var snorhalt. Denna halka var inte helt praktisk under danstävlingen när jag och Veronica buggade till max…! :) Gissa om det var svettigt i vår dramalärares röda plastiga jacka jag hade lånat… Sen dansade vi tryckare med Anna och Johanna från dramagruppen, men tjejgrupper om fyra gilldes tydligen inte. Vi diskades. Jäkla homofober. :)

Det var roligt att se alla i 80-talskläder och jättefulla. Ojojoj. Diverse klasskamrater var……minst sagt berusade. Anders raglade runt och svamlade på engelska, Alex pekade stolt ut vilken spya som var hans, etc… :)

Det var intressant att studera alla bakfyllor i skolan idag. Närvaron var det ju lite sådär med och med tanke på hur de som var närvarande såg ut undrar man ju hur de som stannade hemma mådde. :) Andreas fick till och med gå ifrån en lektion för att spy. Ujujuj. Vad ska det bli av dagens ungdom…

==================

Annat värt att nämna… vår kära skolcafeteria har äntligen öppnat igen. Ny kiosktant, lite annorlunda grejer och rätt dyrt verkar det som. :/

Det drar ihop sig mot premiär för vår dramagrupps pjäs ”Sandlådan” och extrainsatta repetitioner gör schemat fullbokat…

Kullbergs bokhandel ska sluta sälja skivor! Nu säljer de ut allt, så jag och Veronica var där och fyndade lite idag. Jag köpte Sahara Hotnights Cmon lets pretend…

Ikväll är det filmstudio: Office Space!!

Lämna en kommentar