Hoppa till innehåll

Kul på Penny och Näe, flotten klarade visst inte tre

Igår var det åter igen festardags. Penny den här gången. Vi hade en liten förfest hos Veronica, som nästan blev ett ABBA-party… Vi lade ett ABBA-pussel och lyssnade på ABBA-musik. :)

Till en början var det jag, Veronica, Matilda och Maria, men sen kom även Kristin, Anna, Lisa och Magnus.

Penny var faktiskt riktigt kul, ända tills midnatt ungefär… då folk började gå hem. Vi kom ju dit innan tio såklart, så att det var gratis, och vi satt där uppe och pratade tills nedervåningen öppnade och sen dansade vi järnet. Det var lagom mycket folk då så att man fick plats att dansa ordentligt också. Senare på kvällen var det tjockt, segt och tråkigt…

Anna sov hos mig och halv ett följande dag, dvs idag, samlades vi hos Veronica för att åka hem till Anna i Nävekvarn och bygga flotte till flottrejset. Det var jag, Anna, Veronica, Matilda, Maria och Kristin. Blev lite trångt i bilen, men det var bara trevligt. :)

Vi hade egentligen ingen aning om hur vi skulle gå tillväga, men vi inledde med att åka runt till soptipp och återvinningsstation… Soptippen hade inte mycket att erbjuda, men på återvinningsstationen fiskade vi upp en massa frigolit och dunkar ur en container. Det såg VÄLDIGT roligt ut när folk hängde ut ur gluggarna…

Det såg kanske lite mörkt ut just då, men när vi kom tillbaka hade Annas familj fixat en lastpall och fyra stora dunkar, så det blev en flotte i alla fall. Och ett heldagsprojekt… Anna och jag hann inte ens gå på bio som vi hade tänkt!

Det roligaste var att provpaddla. Då visade det sig att flotten inte klarade av tre… Så jag fick inte hoppa in i laget som det var tänkt. För två var den hyfsat bra, så det blir nu Anna och Veronica som paddlar vår flotte. Snyft. Men jaja, jag får vara hejaklack i stället!

Nu gör det ont när jag skriver, flottbyggandet har tydligen skadat min vänsterhand på något vis… dessutom svider det i huden, jag blev faktiskt solbränd!

Känns som att det är sommar när man har varit ute en hel dag.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *