Hoppa till innehåll

Hjärtflickor & filmmaraton

Igår var det PARTY… Fest i Nyckelsalen. Kristin, Veronica och jag samlades hemma hos mig och hade en dunderkul förfest enligt det gamla beprövade konceptet… sitta och prata, alldeles för mycket, om sånt man aldrig skulle säga om man varit nykter. Hehe.

Som ett igenkänningstecken målade vi alla ett rött hjärta på vänstra kinden, med lite glitter runt om. Jättefint. :)

Ujujuj. Det blev nog en hel del… Jag drack enbart rent så jag skulle slippa springa på toa med uppsvälld mage hela kvällen. :)

När vi kom till festen var det rätt dött faktiskt. Vi roade oss rätt duktigt ett tag, “buggade” på tre och så… men sen började det kännas lite beige, så vi gick hem och drack mjölk och vatten i stället. När de hade gått satt jag kvar och drack mjölk och åt brownies med pappa, som tyckte att “de var nog rätt fulla här ikväll, flickorna”… Nej, det meeenar du inte!

Nu börjar jag känna mig lite väl mycket som en fjortis som berättar om hur jävla fulla alla var, så nu övergår jag till dagens händelser…

Idag, när vädret faktiskt var riktigt fint för en gångs skull, hade jag, Ellinor och Maria planerat in filmmaraton. Vad Maria inte visste var att det dessutom var hennes födelsedagskalas… Ellinor kom tidigare och vi gjorde en tårta som skulle föreställa en buss och så fick Maria ett kort med en mycket fin vers som förkunnade att vi ska på utflykt till Norrköping.

Tror den gick på ett ungefär…

Grattis Maria!
Du kommer att skria,
och använda dina grå
för att gissa vad du ska få.
Du ska åka bort
kanske ganska kort.
Men äventyret kan finnas runt hörnet.
tänk om du stöter på björn ett!
Vi ska söderut men morr,
staden börjar ju på norr!

Sen hyrde vi film, och de var bra alla tre! Shes all that, Chasing Amy och Cool Runnings.

Mycket trevligt. :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *